Meer resultaten voor schilderijen te koop


schilderijen te koop
Topstuk Magritte te koop voor 5 miljoen VTM NIEUWS.
Twee daarvan zijn te koop. Het topstuk, Le Baiser, is maar liefst vijf miljoen waard. De tentoonstelling is een eerbetoon aan Magritte. Op 15 augustus is het precies 50 jaar geleden dat Magritte overleden is. In 1953 creëerde hij de wandschilderingen in het Casino in Knokke en nu worden overal festiviteiten georganiseerd. Magritte is hot. De private kunstgalerie is de enige in Europa die zoveel Magritte-schilderijen samenbrengt én ze hebben er goede hoop dat de schilderijen verkocht worden.
Command Fotolijst Ophangoplossingen: Command Brand: 3M België.
Command haken en strips. Fotolijsten ophangen Zo eenvoudig is het. Kerstdecoratie Zo eenvoudig is het. Waar te koop. Command Fotolijst Ophangoplossingen. Geef uw muren een nieuw uiterlijk. Hang schilderijen op zonder spijkers en schroeven te hoeven gebruiken. Fotolijststrips en haken.
Schilderij Jordaens N.V. Veilinghuis.
Een paar moderne abstracte schilderijen waarvan één getiteld: optimisme. Olieverf op doek. 40 x 34 cm. Olie op doek. 50 x 40cm. Period: 1896 1978. Zicht op de Sint-Gummaruskerk te Lier. Olieverf op doek. 40 x 30 cm. Olieverf op doek.
Hannes D'Haese' schilderijen te koop.
We hebben het genoegen u uit te nodigen op de opening van The Imaginarium Gallery te Knokke. The Imaginarium Gallery is een samenwerking tussen het ART-Gallery.be team en Hannes D'Haese. Kleurrijke sculpturen, speelse schilderijen en de waanzinnigste creaties van Hannes D'Haese' veroveren steeds meer de harten van de internationale kunstkenners.
Een schilderij kopen 8 tips bij de aankoop van een schilderij 2019.
Des te meer omdat ik enkel unieke schilderijen maak en er op die manier slechts een exemplaar te koop is. Het leven is te kort om leuke en mooie dingen aan je neus te zien wegglippen, toch? Denk er aan You only live once.
Charlotte Molenkamp schilderijen te koop en huur AbrahamArt.
Charlotte Molenkamp schilderijen te koop en te huur via kunstuitleen bij AbrahamArt. AbrahamArt geeft de mogelijkheid om schilderijen en te kopen of te huren via kunstuitleen van verschillende kunstenaars, waaronder Charlotte Molenkamp. Vraag vrijblijvend een gratis proefplaatsing aan van de werken van Charlotte Molenkamp of kom de prachtige werken en zeefdrukken van deze kunstenaar bewonderen in onze galerie!
Kunst kopen, to do or not to do? Spaargids.be forum.
Er staan op tweedehands.be redelijk bekende schilderijen van Vilain te koop voor 1.250 en 1.500 euro. Maar ik weet natuurlijk ook niet of deze echt zijn. Op zo'n' sociale" media" kun je veel brol kopen, maar ik denk dat je op internet ook sites kunt vinden, met de werkelijke prijzen die zulke schilderijen moeten waard zijn In mijn woonplaats zijn" onbekende" dorpschilders die al schilderijen verkopen aan het 2 of 3 voudige van de prijs die jij noemt, die doeken gaan ergens lang tegen een muur hangen en later op de rommelmarkt terecht komen en verkocht worden voor een prikje.
Aankoop schilderijen schilderij aquarel gravure verkoop.
De informatie die u naar ons stuurt zal nooit gedeeld worden met derden en wordt niet opgeslagen. Contacteer ons op 0476 48 68 28 of via info@aankoop-antiek.be als u schilderijen te koop hebt en een vrijblijvende en gratis expertise wenst!

Contacteer ons