Resultaten voor chinese schilderijen


chinese schilderijen
snuifflesjes, schilderkunst, Anhong, china art.
An Hong is geboren en opgegroeid in China. flesjes en bollen, die gemaakt zijn van glas of kristal., Landschappen, episodes uit klassiek Chinese. verhalen, portretten en foto's' worden geschilderd. gebruik van een kwast met een heel klein penseel en slechts.
Kunstveilingen Veilingen Kiggen.
Het kunstwerk wordt eerst grondig geëxpertiseerd, geanaliseerd en indien kan, gecertificeerd met garantie, voor het in veiling gaat. Wij zijn op zoek en aanvaarden enkel: moderne hedendaagse kunst, Chinese schilderijen of porselein en art-deco danseressen. Indien u antiek of andere kunst wil veilen, willen wij u graag verder helpen naar een ander veilinghuis.
Chinese Schilderijen.
Onderstaande Chinese penseelschilderijen zijn. handgeschilderd door de kunstenares Adelaide Lam-Chang. Ze zijn voorzien van Chinese teksten / woorden / spreuken. Elk schilderij is uniek en gesigneerd middels haar persoonlijk stempel. Klik op het schilderij of op de titel voor specificatie en een vergrote weergave van het schilderij!
Chinese schilderkunst materiaal.
Niet absorberend papier: Shu Xuan, ook wel Fan Xuan. Niet absorberende inkt als absorberend papier, dat geschikt is voor de precieze indeling van is Chinese schilderijen Gong Bi, Mou Gu, etc. Het is het absorberend papier bekleding met een aluinoplossing.
Chinees schilderen, knippen en vouwen Kleur Bekennen.
Elk schilder en knipwerk heeft ook een dieper liggende betekenis. Lan legt uit hoe het Chinese schilder en knipwerk binnen de huidige moderne cultuur gebruikt wordt. Het bevordert de creativiteit, de handigheid van de leerlingen en laat ook toe om de Chinese cultuur beter te begrijpen.
Chinese schilderkunst van Ziqing en Chunyang.
Ziqing werkte meer dan 40 jaar als kinderarts en haar man, Chunyang, was officier in het Chinese leger. Na hun pensionering hebben beide zich toegelegd op traditionele Chinese schilderkunst. De schilderijen zijn reeds vele malen tentoongesteld in China en dit is de eerste keer dat ze in het buitenland te zien zijn.
Beroemde schilderijen De Groene Amsterdammer.
Op de Groene-dag tijdens het Idfa, 20 november, worden van 10 uur s ochtends tot 10 uur s avonds door de redactie geselecteerde documentaires vertoond begeleid door interviews en inleidingen. Chinas Van Goghs is er één van. Een Chinese kopieerkunstenaar voelt een diepe band met Van Gogh en reist af naar Amsterdam om er op zoek te gaan naar de ziel van zijn eigen werk.
Zhang Dali edities originele kunstwerken te koop op kunzt.gallery.
Zijn werk is wereldwijd tentoongesteld in galeries en musea, waaronder Courtyard Gallery Beijing, Kiang Gallery in Atlanta, Georgia, Magda Danysz Gallery in Parijs, en het Museum voor Moderne Kunst in New York Minder. Zhang Dali is een Chinese kunstenaar en beeldhouwer die gespecialiseerd is in graffiti kunst.

Contacteer ons