Gebruikerslogin

Instellingen

Nieuwe forumonderwerpen

Recente reacties

Wie is nieuw

  • verlinden jean
  • Julie Hostens
  • Danny Van Weehe
  • Nick Patteeuw
  • Joris

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Nieuwpoort

DE PANNE / NIEUWPOORT / OOSTDUINKERKE - De mobiele flitser van de politie Westkust controleerde op donderdagnamiddag 24/04 op snelheid in De Panne, Nieuwpoort en in Oostduinkerke. In de Panne en in Oostduinkerke bedroeg de maximum toegelaten snelheid 50 km per uur. In Nieuwpoort bedroeg de maximum toegelaten snelheid 70 km per uur.

In de Panne respecteerden 31 personen de maximum toegelaten snelheid niet. In Nieuwpoort reden 14 personen te snel en in Oostduinkerke waren dat 11 personen. Dit brengt het totaal op 56 snelheidsovertreders.
 

NIEUWPOORT / KOKSIJDE - Op maandag 17 februari 2014 zijn de werken gestart, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, aan de duiker over de Koolhofvaart op de N355 (Kinderlaan/Diksmuidse Weg) op de grens tussen Nieuwpoort en Koksijde. De eerste fase is afgerond. Voor de start van de tweede fase is er een tijdelijke onderbreking van het verkeer op de N355 nodig. Tussen dinsdag 29 april om 19u en woensdag 30 april om 6u30 is de N355 afgesloten voor het verkeer.  Het einde van de tweede en laatste fase van de werken is voorzien eind juni 2014 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

 

Foto van de maand

 

Advertenties

wireless experts


Prikbord

Nieuws melden


Campagne 'In de vuilbak'

Meer informatie


Meewerken

Meer informatie

Ons team

Jorrit Ferket
Hoofdbeheerder


Ward Bruggeman
Weerman


Nick Patteeuw
Reporter regio Oostkust


Frieda Verschueren
Fotograaf regio Oostkust


Danny Van der Weehee
Reporter regio Oostkust


Dorothy Van Rompaey
Aanvuller activiteiten