Gebruikerslogin

Instellingen

Nieuwe forumonderwerpen

Recente reacties

Wie is nieuw

  • Gitteke
  • Medebeheerder
  • Johan Dollé
  • Walter Debaetselier
  • norbert

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Naar aanleiding van de herdenking ‘100 jaar Oorlog’ in Nieuwpoort ondergaat het aanbod van De Lijn op 28 oktober 2014 enkele wijzigingen. Tussen 13 en 17 uur is er in de omgeving van het Albert I-monument geen tram- of busverkeer mogelijk. De koning ontvangt op dat ogenblik staatshoofden uit de landen die betrokken waren bij Wereldoorlog I.

NIEUWPOORT - Het stedelijk zwembad van Nieuwpoort is op zoek naar jobstudent-redders om in de weekends, schoolvakanties en op feestdagen de drukte op te vangen. Geïnteresseerden worden dan ook aangemoedigd om de opleiding ‘Hoger redder’ of de overgangscursus van ‘Redder aan zee’ naar ‘Hoger Redder’ te volgen.

KOKSIJDE / NIEUWPOORT - Gisteren stond de mobiele flitser van de Lokale Politie Westkust opgesteld op 2 plaatsen in Oostduinkerke en op 1 plaats in Nieuwpoort. In Oostduinkerke werd in totaal 3uur geflitst, 42 personen reden daar sneller dan de maximum toegelaten snelheid van 50 km per uur. In Nieuwpoort was de flitser anderhalf uur actief, daar respecteerden 13 personen de snelheidslimiet van 50 km per uur niet. Dit brengt het totaal op 55 hardrijders.

 

DE PANNE / NIEUWPOORT / OOSTDUINKERKE - De mobiele flitser van de politie Westkust controleerde op donderdagnamiddag 24/04 op snelheid in De Panne, Nieuwpoort en in Oostduinkerke. In de Panne en in Oostduinkerke bedroeg de maximum toegelaten snelheid 50 km per uur. In Nieuwpoort bedroeg de maximum toegelaten snelheid 70 km per uur.

In de Panne respecteerden 31 personen de maximum toegelaten snelheid niet. In Nieuwpoort reden 14 personen te snel en in Oostduinkerke waren dat 11 personen. Dit brengt het totaal op 56 snelheidsovertreders.
 

NIEUWPOORT / KOKSIJDE - Op maandag 17 februari 2014 zijn de werken gestart, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, aan de duiker over de Koolhofvaart op de N355 (Kinderlaan/Diksmuidse Weg) op de grens tussen Nieuwpoort en Koksijde. De eerste fase is afgerond. Voor de start van de tweede fase is er een tijdelijke onderbreking van het verkeer op de N355 nodig. Tussen dinsdag 29 april om 19u en woensdag 30 april om 6u30 is de N355 afgesloten voor het verkeer.  Het einde van de tweede en laatste fase van de werken is voorzien eind juni 2014 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

 

Foto van de maand

Advertenties

wireless experts

Prikbord

Nieuws melden


Meewerken

Meer informatie

Ons team

Jorrit Ferket
Hoofdbeheerder


Ward Bruggeman
Weerman


Nick Patteeuw
Reporter regio Oostkust


Danny Van der Weehe
Reporter regio Oostkust


Rian De Rous
Reporter regio Oostkust


Jan Ruysschaert
Reporter regio Oostkust


Frieda Verschueren
Fotograaf regio Oostkust


Johan Dollé
Vrijwillige fotograaf regio Oostkust


Jean Verlinden
Fotograaf regio Oostkust & Middenkust


Linda Decorte
Fotograaf regio Oostkust & Middenkust


Dorothy Van Rompaey
Aanvuller activiteiten

Activiteiten