Gebruikerslogin

Instellingen

Nieuwe forumonderwerpen

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Wie is nieuw

  • Joris
  • Frieda Verschueren
  • Dorothy Van Rompaey
  • Nicole Verschaeve
  • Ward Bruggeman

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Middelkerke

MIDDELKERKE - Om het hondenpoepprobleem tegen te gaan, plaatste het gemeentebestuur van Middelkerke eind 2013 op een 6-tal plaatsen een hondenpoepbuis ter vervanging van de hondentoiletten. Na een grondige evaluatie is het gemeentebestuur overtuigd van de hondenpoepbuizen, en zullen er een 30-tal bijplaatsen op zijn volledige grondgebied. 

Praktisch alle hondentoiletten verdwijnen kort na de plaatsing van de buizen.

MIDDELKERKE - De toeristische dienst van Middelkerke lanceerde op donderdag 15 mei hun traditionele toeristische infobrochure in het museum van Kusthistories. De editie telt 40 pagina’s met leuke weetjes, praktische informatie, activiteiten, bezienswaardigheden en uittips in Middelkerke.

 

MIDDELKERKEVrijdag 28 maart kregen de carnavalisten van de ‘Orde van de Ezel’ uit Lombardsijde de sleutels van het gemeentebestuur. Naast de overhandiging van de sleutels werd ook het prinsenpaar en keizerin 2014 gehuldigd: Prinses Marcella I, Prins Ely I en keizerin Arielle I.

Het kinderprinsenpaar was Ayra Soete en Ramoudt Legolas.

 

MIDDELKERKEOp dinsdag 25 maart plaatste het gemeentebestuur van Middelkerke het standbeeld van Nero terug op zijn vertrouwde plaats voor het casino. Het polyester beeld werd herbronsd zodat het beter beschermd is tegen vandalisme, maar ook tegen de ongure weersomstandigheden aan de kust. Nero was het laatste stripstandbeeld dat deze behandeling kreeg.

 

MIDDELKERKE - De watertoren aan de Logierlaan is sinds 2009 een opvallend lichtbaken dankzij het kunstwerk ‘Salacia’ van de Nederlandse Tamar Frank. Hoewel een opeenstapeling van technische defecten het artistieke licht doofde, werkte het gemeentebestuur met goedkeuring van de kunstenares een oplossing uit.

 

Advertenties

wireless experts


Prikbord

Nieuws melden


Palm Parkies 2014

Meer informatie


Meewerken

Meer informatie

Ons team

Jorrit Ferket
Hoofdbeheerder


Ward Bruggeman
Weerman


Frieda Verschueren
Fotograaf


Dorothy Van Rompaey

Aanvuller activiteiten