Gebruikerslogin

Instellingen

Nieuwe forumonderwerpen

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Wie is nieuw

  • Joris
  • Frieda Verschueren
  • Dorothy Van Rompaey
  • Nicole Verschaeve
  • Ward Bruggeman

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Tijdens de gemeenteraad van 26 juni werd de jaarrekening 2013 toegelicht. Daaruit blijkt dat de gemeente Knokke-Heist er financieel meer dan goed voor staat.  Zo realiseerde Knokke-Heist een overschot van 17 miljoen euro, waarmee alle geplande investeringen en schuldaflossingen betaald kunnen worden. De financiën zijn ook structureel in evenwicht, wat de gemeente bijkomende capaciteit biedt om te investeren. Verder beschikt Knokke-Heist over voldoende liquide middelen en een aanvaardbare schuldgraad.

BLANKENBERGE / KNOKKE-HEIST - Het is weer zomer en ook nu weer vindt in heel het land op verschillende plaatsen 'Palm Parkies' plaats.
Aan onze Belgische Kust gaat het muziekevenement door in Blankenberge en Knokke-Heist. We geven u graag nu al meer informatie mee in dit artikel. 

KNOKKE-HEIST - Op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 juni komen de Rode Duivels op ministage in Knokke-Heist om zich voor te bereiden op de oefenwedstrijd tegen Tunesië op zaterdag 7 juni in het Koning Boudewijnstadion. Het is de laatste test op Belgische bodem voordat Marc Wilmots en zijn team afreizen naar het WK in Brazilië. De handelaars van Westkapelle zijn alvast druk in de weer om het nationale elftal en hun supporters met vlaggen, ballonnen en muziek in het straatbeeld feestelijk te verwelkomen.

KNOKKE-HEIST - Een eerlijke burger in de gemeente Knokke-Heist bezorgde een onoplettende dame een fijne verrassing door haar vergeten bagage heelhuids terug te bezorgen. De dame was zo onder de indruk dat ze een brief stuurde naar de burgemeester om de eerlijkheid van de man aan te kaarten. Bij wijze van bedanking stuurde de burgemeester daarop een bedankingsbrief aan de redder in nood, de heer Van der Gucht.

KNOKKE-HEIST - Op dinsdag 25 maart werd het fietspunt in het station Knokke officieel geopend. Aan een fietspunt kunnen mensen hun fiets onder toezicht stallen en laten herstellen. Het initiatief is het resultaat van een samenwerking tussen de NMBS, Groep Intro en de gemeente Knokke-Heist. Fietsers konder er dinsdagmorgen gratis hun fiets laten graveren.

KNOKKE-HEIST - Door een breuk in de drinkwaterleiding werd het kruispunt van Westkapellestraat en Krommedijk op donderdag 6 maart bij hoogdringendheid opgebroken. De werkzaamheden zijn nu afgerond. Omdat de fundering normaal gezien nog wat moet uitdrogen, heeft het college als tussenoplossing beslist om toch al 1 rijvak open te stellen. Hierdoor is er vanaf vandaag opnieuw doorgaand verkeer tussen Heist en Westkapelle mogelijk. Vanaf 28 maart wordt de Westkapellestraat op beide rijvakken weer opengesteld.

 

KNOKKE-HEIST - Het fietspad ter hoogte van de Elizabetlaan in Heist wordt in opdracht van de wegbeheerder, Agentschap voor Wegen en verkeer hersteld. Het zal bijgevolg niet mogelijk zijn om ter hoogte van de Elizabetlaan de westelijke doorsteek van De Rampe in of uit te rijden. De werkzaamheden zouden normaal starten op 10 maart maar zijn nu uitgesteld tot maandag 24 maart. Vanaf vrijdag 4 april zou de Rampe weer opengesteld worden voor alle verkeer.

 

KNOKKE-HEIST - De kranige Irène Vandewalle mag vandaag dinsdag 18 maart 102 kaarsjes uitblazen. Op maandag 17 maart werd ze ter ere van haar bijzondere verjaardag in de bloemetjes gezet in rusthuis O.L.Vrouw van Troost door schepenen Ingrid Reubens, Paul Geerinckx en Kathleen VanderHooft.

KNOKKE-HEIST - Vanaf woensdag 19 maart start Infrabel, de beheerder van het Belgische spoorwegnet, met de perronvernieuwing van het station van Duinbergen. De perrons worden verhoogd en volledig vernieuwd om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. De werkzaamheden worden in 2 opeenvolgende fases uitgevoerd, waarbij per fase telkens 1 perron wordt vernieuwd. Het werk zal volgens de huidige planning volledig afgerond zijn tegen eind juni 2014.

 

#Beachland

Instagram-foto's van Beachland 2014.

Advertenties

wireless experts


Prikbord

Nieuws melden


Palm Parkies 2014

Meer informatie


Meewerken

Meer informatie

Ons team

Jorrit Ferket
Hoofdbeheerder


Ward Bruggeman
Weerman


Frieda Verschueren
Fotograaf


Dorothy Van Rompaey

Aanvuller activiteiten