Gebruikerslogin

Instellingen

Nieuwe forumonderwerpen

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Wie is nieuw

  • Joris
  • Frieda Verschueren
  • Dorothy Van Rompaey
  • Nicole Verschaeve
  • Ward Bruggeman

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

De Haan

Zee-Online is dit weekend aanwezig op het terrein van dancefestival 'Beachland' voor het maken van een foto- en filmreportage. 
Houd onze Facebook-pagina (vind ons zeker leuk) en website erg goed in de gaten, want de foto's gaan er zeer binnenkort op verschijnen.

In tussentijd hebben we een slideshow van Instagram aan de website toegevoegd. Alle foto's met #beachland worden nu weergegeven op Zee-Online.
Op die manier kan u toch al wat de sfeer opsnuiven van Beachland. Deze foto's van Instagram zijn echter niet door ons getrokken.

Tot binnenkort of wie weet wel tot op Beachland?

DE HAAN / WENDUINE / VOSSESLAG - Fost Plus bood dit jaar de mogelijkheid aan de kustgemeenten om op het strand sorteereilanden te plaatsen. Zo wordt de mogelijk geboden aan iedereen om zijn afval ook op het strand kwalitatief te sorteren (net als thuis) en bij te dragen aan het behouden van een net strand.

 

De gemeente tekende hiervoor in waardoor er nu een 20 tal werden geplaatst, die verspreidt worden over De Haan-centrum, Wenduine en de Vosseslag.

 

DE HAAN - In de maanden april, mei en september start de ophaling van restafval om 6 uur ’s morgens i.p.v. om 7u ’s morgens. De Milieudienst van De Haan vraagt dan ook tijdig uw afvalzakken buiten te plaatsen, liefst zo dicht mogelijk bij het ophaaluur.

"Door het vervroegen van het ophaaluur trachten we samen met de ophaaldienst van IVBO een oplossing te bieden aan het steeds toenemend probleem van kapotgescheurde zakken. Deze regeling geldt voor heel de gemeente." zegt Dave Hendrickx, milieuambtenaar bij gemeente De Haan.

 

Foto van de maand

 

Advertenties

wireless experts


Prikbord

Nieuws melden


Campagne 'In de vuilbak'

Meer informatie


Palm Parkies 2014

Meer informatie


Meewerken

Meer informatie

Ons team

Jorrit Ferket
Hoofdbeheerder


Ward Bruggeman
Weerman


Frieda Verschueren
Fotograaf


Dorothy Van Rompaey

Aanvuller activiteiten