Nieuws- en informatiesite over de Belgische Kust

Advertenties

Uw reclame hier?
Meer informatie!

 

 

 

 

Nieuws Melden

Nieuws melden?

Klik Hier!

Gebruikerslogin

Blankenberge

Stan Van Samang feestbeest op Zomerhit 2015

BLANKENBERGE - Zaterdagavond werd door Radio 2 de award uitgereikt voor beste zomerhit van 2015. De show gaat sinds vorig jaar opnieuw door in Blankenberge. Deze editie kon op beter weer rekenen dan vorige jaar, wan toen is kort na het einde van de show een hels onweer losgebarsten. Vele duizenden mensen hebben dan ook de show met veel liveoptredens bijgewoond. De show werd ook live uitgezonden op Radio 2.

Jongeman overleden na ongeluk bij werken aan bootje

BLANKENBERGE - In Blankenberge is deze avond een jongeman om het leven gekomen. Hij was alleen in de lokalen van de jeugdbeweging aan het bevrijdingsplein aan het werken aan een bootje. Om nog onbekende reden is het bootje met de constructie waar het op stond omgevallen waardoor het slachtoffer gekneld raakte. Hij is terplaatse overleden.

Een toevallige voorbijganger deed de lugubere ontdekking, nadat hij merkte dat de deur van de loods nog open stond.

Nieuwe zomeractie ‘Pimp je campingplek’

Kust - Het provinciebedrijf Westtoer en 27 kampeerbedrijven organiseren een nieuwe zomercampagne om het kamperen-aan-zee te stimuleren. Met de actie ‘Pimp je campingplek’ (van 15 tot 21 augustus) worden de kampeerders ingezet als ambassadeurs. “Met een omzet van 20 miljoen euro per jaar is een terechte keuze gemaakt om de kampeersector te ondersteunen”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer. Het is de eerste keer dat op dergelijke schaal een promotiecampagne voor de campings wordt georganiseerd.

Pagina's