Gebruikerslogin

Blankenberge

BLANKENBERGE - Vanaf 30 maart tot en met 20 september 2015 worden de huis-aan-huisophalingen van afval volgens het zomerregime uitgevoerd. Hierbij een overzicht van de belangrijkste aanpassingen:

 

Zone 1

De ophaling van restafval van particulieren en handelaars* gebeurt in de nacht van zondag op maandag en van donderdag op vrijdag. PMD, papier en karton wordt in de nacht van dinsdag op woensdag opgehaald: ene week papier en karton, andere week PMD.

BLANKENBERGE - Gezellig kuieren, een leuk product op de kop tikken of zin om mensen te ontmoeten?  Kom dan op Paasmaandag naar de markt te Blankenberge.

Van 07.30 tot 13 uur wordt er op 6 april 2015 immers een extra marktdag gehouden op de Grote Markt.

Daarnaast is er te Blankenberge het ganse jaar door elke vrijdagvoormiddag en vanaf 15 mei of de eerst hierop volgende maandag tot eind september elke maandagvoormiddag van 7.30 tot 13 uur marktdag op de Grote Markt.

BLANKENBERGE - Blankenberge voerde in 2011 een reglement voor peterschap en hergebruik van grafmonumenten in. Ondertussen vonden al acht graven op de stedelijke begraafplaats een peter, en is er één grafmonument aangevraagd voor hergebruik. Nog dertien waardevolle graven wachten op een peter.

Radio 2 Zomerhit 2014 in Blankenberge

BLANKENBERGE - Radio 2 Zomerhit, het grootste radiomuziekfestival in Vlaanderen, heeft ook dit jaar plaats in  Blankenberge. Het zomerse muziekfeest slaat zijn tenten op aan de Zeedijk bij de vuurtoren op zaterdag 22 augustus. Met Zomerhit bekroont Radio 2 het beste uit de populaire Vlaamse muzieksector van het afgelopen jaar.

 

Advertenties

Geen advertenties op dit moment! 

Uw reclame hier? Meer informatie.

Wie is online

Er is momenteel 1 gebruiker online.

  • Freddy Priem