Meer resultaten voor beeldende kunst


beeldende kunst
Beeldende kunst-Gemeente Boutersem Gemeente Boutersem.
016 80 56 88 of mail naar muziekacademie@tienen.be. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 14u00 tot 20u00 en op zaterdag van 09u00 tot 13u00. Academie Regio Tienen afdeling beeldende kunst, Sint-Jorisplein 20, 3300 Tienen, tel.016 81 32 71 of mail naar tekenacademie@tienen.be.
Beeldende Kunst DeFIGURANTEN.
Workshop, Beeldende Kunst, Seizoen 18-19. Workshop, Beeldende Kunst, Seizoen 18-19. De Figuranten is een kunstenorganisatie met Menen als uitvalsbasis. In dialoog met de meest kwetsbaren van de maatschappij onderzoekt, maakt en presenteert De Figuranten artistiek werk: theater, beeldende kunst, fotografie, video.
Beeldende Kunst Focus en WTV.
An Kestier uit Poperinge stelt haar beeldende kunst en grafisch werk tentoon in Talbot House in Poperinge. 27 januari 2019. Chambres dO laat Oostende opleven. De maand januari sluiten ze in Oostende zoals gewoonlijk af met Chambres dO. Over de hele stad krijgen de bezoekers de.
Kunstacademie Wetteren Afdeling Beeldende Kunsten.
5 euro per les / 30 euro voor de lessenreeks UiTpas-kansentarief: 150, euro per les, 750, euro voor de lessenreeks. In deel 6 van de lezingenreeks over hedendaagse kunstgeschiedenis vertelt Peter Jonnaert ons meer over sociale bewogenheid in de beeldende kunst.
Vrije Beeldende Kunst.
Na de Vrije beeldende kunst kan je zowel een academische bacheloropleiding en/of masteropleiding in de beeldende kunsten Vrije Kunsten, Juweelontwerp en Edelsmeedkunst, Fotografie, Multimedia Kunsten, Grafisch Ontwerp, Theaterkostuum, Textielontwerp, Conservatie en restauratie en/of Audiovisuele kunst gaan volgen. Je kan ook kiezen voor een professionele bachelor in de Beeldende Vormgeving, in de Grafische en Digitale Media, in kleuter, lager of secundair onderwijs.
Vrije beeldende kunst Heilig Hartinstituut Heverlee.
Tijdens een intakegesprek met een vakleerkracht toon je je interesse en aanleg aan de hand van een portfolio. Vrije beeldende vorming. Als je beeldende kunst hebt gevolgd, kies je best voor een studierichting die een beroep doet op je specifieke vooropleiding.
Digitale beeldende kunst / fotografie Academie Ieper.
De lessen gaan door op donderdag van 18u00 tot 21u30. Kunst en cultuur: 1 maal per maand op woensdag van 18u00 tot 21u30; in deze week is er geen atelier. De lessen digitale beeldende kunst/fotografie gaan door in het digitaal atelier in Ieper.
LP Toegepaste beeldende kunst.

Contacteer ons